Porträtt i strl A5 inkl ram och passpartout

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Just nu finns inget aktuellt specialerbjudande men det går alltid att höra av sig angående en beställning i standardstorlek. Gäller 2021-11-26 tom 2021-11-29, med reservation för att varan säljer slut

PANGERBJUDANDE!

Porträtt, inkl ram med passepartout 

1500kr!

Endast 5st finns!

Jag erbjuder nu under begränsad tid möjligheten att beställa porträtt i mindre storlek än tidigare, inramade och julklappsfärdiga. 


Porträtten är i blyerts, akvarell och tusch på syrafritt papper i 100% bomull i strl A5(148 mm × 210 mm) och levereras inramade med vit passepartout i svart, nätt träram med glas(ram i strl A4; 210 mm × 297 mm). 

Tavlorna skickas spårbart och försäkrat med Postnord.


Hur beställningen går till:

Du betalar produkten i webshopen, därefter mailar du mig ett referensfoto på personen som ska avporträtteras tillsammans med ordernumret du fick. Du får sen en bekräftelse på din mail om att jag noterat din order och ungefär när den är klar. 

Referensfotot behöver vara i god upplösning för att jag ska kunna få med persontypiska drag. 

Det är okej att skicka flera referensfoton, då väljer jag ut det jag tycker funkar bäst.


Skillnaden på detta och vanliga porträttbeställningar:

Vid beställningar i standardstorlekar(A4-A3) ingår ett par korrigeringsvändor mellan mig och beställaren, samt att det finns möjlighet för större tillägg, så som fler personer/djur på bilden eller önskemål om bakgrund eller ändrade kläder. Det kommer inte ingå i aktuellt erbjudande. 

Jag tecknar och målar av personen(obs erbjudandet gäller alltså inte djur) på fotot du skickar mig, rätt och slätt! 


Villkor: Tavlan skickas endast inom Sverige och i tid till julafton. Erbjudandet gäller 2021-11-26 tom 2021-11-29, med reservation för att produkten säljer slut.

Frakt tillkommer.