Porträttbeställning

 


Jag målar vanligtvis i akvarell och tusch men det finns möjlighet till andra tekniker om så önskas, eventuellt behöver priset justeras isf.  Jag behöver bra referensfoton på den som ska avbildas, gärna så högupplösta som möjligt för bättre detaljrikedom. 

Standard är två olika storlekar;

A4 från 2500kr

A3 från 3000kr

Dom priserna innebär 1 person/djur och en enklare bakgrund, ex antydan till natur/ en specifik färg/ enklare mönster eller dyl. 

Det går utmärkt att önska fler personer eller djur än 1st, det aktuella priset för det är +700kr/extra individ. Då behöver storleken vara A3. Det går även att göra andra tillägg eller mer detaljerad bakgrund, priser på sådana tillägg varierar från fall till fall. 

Priserna utgår från 1st referensfoto, behövs flera referensfoton sammanfogas till ett verk, kräver det mer arbetstid, vilket betyder en viss justering i pris. Det räknas ut innan och information om nytt pris sker innan projektet startas. Ett cirkapris är runt 500kr, typ om det ska vara två pers från olika foton i samma verk.

Jag tar 25% av priset i startavgift, som en handpenning. Den summan återbetalas ej vid ånger. Då porträtt räknas som specialbeställningar gäller ej ångerrätt eller bytesrätt på sådana. 

När startavgiften är betalad påbörjar jag en skiss som du får godkänna innan färgläggning.

Vid intresse kontakta mig på mail.

[email protected]

Det händer ibland att jag släpper ett fåtal porträttbeställningsplatser till reducerat pris och i A5. Då ingår inramning med nätt svart träram, äkta glas och syrafri tejpning(finns just nu tillgänglig utan ram, 1300kr)


”Åh han blev så glad! Bästa presenten någonsin! ❤️😁👌🏽” -Maria S.

”Hon blev helt paff haha, och så glad! ” -Emelie L.

”Nu har hon fått bilden och hon blev så rörd att hon fällde tårar 😍 så succé med andra ord.” -Anne-Lie P.